Kosten voor het vervangen van het scherm van iPhone 6, iPhone en iPhone SE

Kosten voor het vervangen van het scherm van iPhone 6, iPhone 7 en iPhone SE

Als je scherm van je iPhone 6, iPhone 7 of iPhone SE beschadigd is, kan het vervangen ervan een oplossing zijn. De kosten voor het vervangen van het scherm kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke situatie en het type apparaat. Het is belangrijk om een professionele reparatieservice te raadplegen om de juiste prijs en kwaliteit te garanderen.

Índice
 1. Kosten nieuw scherm iPhone 6
 2. Kosten iPhone scherm vervangen
 3. Kosten schermreparatie iPhone SE

Kosten nieuw scherm iPhone 6

Als het scherm van je iPhone 6 kapot is en je overweegt een nieuw scherm te laten plaatsen, is het belangrijk om te weten wat de kosten hiervoor zijn. Het vervangen van het scherm van een iPhone 6 kan variëren in prijs, afhankelijk van waar je het laat doen en of je kiest voor een origineel Apple-scherm of een aftermarket-scherm.

Een origineel Apple-scherm kan duurder zijn dan een aftermarket-scherm, maar het biedt vaak de beste kwaliteit en compatibiliteit met je iPhone 6. De kosten voor een nieuw origineel Apple-scherm kunnen variëren, maar liggen meestal tussen de €100 en €150, afhankelijk van de reparatiewinkel.

Als je kiest voor een aftermarket-scherm, dat wil zeggen een scherm dat niet rechtstreeks van Apple afkomstig is, kunnen de kosten lager liggen. Je kunt een aftermarket-scherm laten plaatsen voor ongeveer €50 tot €80, afhankelijk van de kwaliteit en de winkel waar je het laat doen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de kosten voor het vervangen van het scherm van je iPhone 6 niet alleen afhankelijk zijn van het type scherm dat je kiest, maar ook van de expertise van de reparateur en eventuele bijkomende kosten, zoals arbeidskosten en garantie.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare reparatiewinkel om het scherm van je iPhone 6 te laten vervangen, is het verstandig om vooraf prijzen te vergelijken en recensies te lezen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en ervoor zorgen dat je iPhone 6 weer snel en goed functioneert met een nieuw scherm.

iPhone 6 scherm vervangen

Kosten iPhone scherm vervangen

Als je het scherm van je iPhone moet vervangen, zijn er enkele kosten waarmee je rekening moet houden. Het kan variëren afhankelijk van het model iPhone dat je hebt en waar je de reparatie uitvoert.

De kosten van het vervangen van een iPhone-scherm kunnen variëren van € 50 tot € 300, afhankelijk van het model en de kwaliteit van het scherm. Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare reparatiedienst om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het vervangen scherm goed is.

Er zijn verschillende factoren die de kosten van het vervangen van een iPhone-scherm kunnen beïnvloeden, zoals de kwaliteit van het vervangende scherm, de ervaring van de reparateur en de garantie die wordt geboden. Het is essentieel om goed onderzoek te doen voordat je besluit waar je de reparatie wilt laten uitvoeren.

Als je ervoor kiest om het scherm van je iPhone te laten vervangen bij een erkende Apple Store, kunnen de kosten hoger zijn, maar je krijgt wel de garantie dat het scherm van originele kwaliteit is.

Als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, zijn er ook onafhankelijke reparatiediensten die het scherm van je iPhone kunnen vervangen tegen lagere kosten. Zorg er echter voor dat je kiest voor een betrouwbare service om problemen met de kwaliteit te voorkomen.

iPhone scherm vervangen

Kosten schermreparatie iPhone SE

Als het scherm van je iPhone SE beschadigd is, kan een schermreparatie nodig zijn. De kosten van een schermreparatie voor een iPhone SE kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren.

De kosten voor de schermreparatie van een iPhone SE kunnen onder meer afhangen van de ernst van de schade, of het scherm volledig vervangen moet worden en of je ervoor kiest om de reparatie door een officiële Apple Store te laten uitvoeren of door een onafhankelijke reparatiewinkel.

Gemiddeld genomen kunnen de kosten voor een schermreparatie van een iPhone SE liggen tussen de 100 en 200 euro. Deze kosten omvatten meestal zowel de prijs van het nieuwe scherm als de arbeidskosten voor de reparatie.

Het is belangrijk om te weten dat het laten repareren van je iPhone SE-scherm bij een niet-geautoriseerde reparatiewinkel mogelijk de garantie van Apple kan doen vervallen. Als je de reparatie door Apple zelf laat uitvoeren, ben je er zeker van dat het scherm van hoge kwaliteit is en dat de garantie van je apparaat behouden blijft.

Voor een exacte prijsopgave voor de schermreparatie van je iPhone SE kun je het beste contact opnemen met een reparatiewinkel of de dichtstbijzijnde Apple Store. Zij kunnen je voorzien van een nauwkeurige schatting van de kosten en je adviseren over de beste opties voor de reparatie van je iPhone SE.

iPhone SE schermreparatie

Bedankt voor het lezen van ons artikel over de kosten voor het vervangen van het scherm van de iPhone 6, iPhone 6S en iPhone SE. Het is belangrijk om te weten dat deze reparaties kunnen variëren in prijs, afhankelijk van het model en de staat van de telefoon. Het is altijd verstandig om een ​​professionele reparatiedienst te benaderen om de juiste prijs en kwaliteit te garanderen. Zorg goed voor je toestel en laat eventuele schermreparaties over aan de experts. Voor meer informatie over iPhone reparaties en prijzen, blijf onze website in de gaten houden. Dank je wel!

Anna van der Laan

Ik ben Anna, een gepassioneerde expert op het reparatieportaal van MafeHoef. Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van reparaties, sta ik klaar om u te helpen met al uw technische problemen. Of het nu gaat om het repareren van elektronica, huishoudelijke apparaten of andere technische apparaten, ik ben uw betrouwbare gids. MafeHoef is uw one-stop-bestemming voor alle reparatiediensten, en ik ben trots om deel uit te maken van dit deskundige team. Laten we samen uw technische problemen oplossen en uw apparaten weer als nieuw maken!

 1. Canaan says:

  Waarom zo duur voor scherm reparatie? Is het echt nodig? Discussie! 🤔📱

 2. Bianca says:

  Ik vind het belachelijk dat de kosten zo hoog zijn! Wie betaalt dit? 😡📱

 3. Berkley Blake says:

  Ja toch, die kosten zijn belachelijk hoog! Wie betaalt daarvoor? Onzin!

 4. Holly says:

  Ja, maak je niet zo druk! Als je de dienst niet kunt betalen, zoek dan een andere optie. Sommigen waarderen de waarde van kwaliteit en zijn bereid ervoor te betalen. Onzin is het niet, het is een keuze. Respecteer dat

 5. Bode Blankenship says:

  Waarom zo duur voor schermreparatie iPhone 6? Is niet rechtvaardig! 🤔

 6. Zoe says:

  Ik vind dat de prijzen voor schermvervanging van iPhones soms te duur zijn

 7. Royal Sanford says:

  Ik denk dat de kosten voor het vervangen van het scherm van de iPhone 6 te hoog zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go up